20 kafshë shtëpiake të zhurmshme që nuk i lënë vetëm pronarët e tyre për asnjë moment

Oct 21, 2020 | 23:30
SHPËRNDAJE

Nëse keni kafshë shtëpiake, ndoshta keni harruar se çfarë është hapësira personale.

Megjithatë, secili i adhuron kafshët shtëpiake, edhe kur nuk ju lënë aspak hapësirë ​​personale. E gjeni veten në ndonjërën nga këto foto?

Duke bërë dush, kur papritmas …

kafshët shtëpiake (3)

Sa herë që laj dhëmbët.

kafshët shtëpiake (1)

Hapësira personale? Çfarë hapësire personale?

kafshët shtëpiake (16)

Kur mora për herë të parë kotelen time, ajo u zvarrit në vaskë drejt meje dhe ra në gjumë mbi shpatullat e mia. Muaj më vonë ajo ende dremit në vaskë …Mendoja se macet nuk e pëlqejnë ujin.

kafshët shtëpiake (5)

Macja ime gjithmonë ulet kështu kur jam në dush.

kafshët shtëpiake (6)

Kjo është një lloj-mace peshku. Ose mustak.

kafshët shtëpiake (13)

Me sa duket nuk e kam mbyllur derën kur u futa në dush.

kafshët shtëpiake (9)

Maces time i pëlqen të më “ngacmojë” kur jam i shtrirë në vaskë.

kafshët shtëpiake (12)

Maces së fqinjit i pëlqen të ulet dhe të shohë nga dritarja e tualetit tim.

kafshët shtëpiake (1)

Dola nga dushi dhe e pash këtë tek dera.

kafshët shtëpiake (2)

Kur dëshiron të tregosh se ke nevojë për vëmendje.

kafshët shtëpiake (18)

Privatësia. Diçka që ndoshta nuk do ta përjetoni kurrë nëse keni kafshë shtëpiake.

kafshët shtëpiake (17)

Për të hyrë në tualet, paguani tarifën. 10 kafshë shtëpiake.

kafshët shtëpiake (10)

Macja ime vendosi të bënte dush me të fejuarin tim këtë mëngjes.

kafshët shtëpiake (4)

Macja ime erdhi të më kontrollonte gjatë kohës që isha në tualet dhe u tmerrua.

kafshët shtëpiake (7)

Mbikëqyrësi profesional i dushit.

kafshët shtëpiake (14)

Kjo i përmbledh macet mjaft mirë.

kafshët shtëpiake (8)

Vetëm në rast se më keni harruar, jam unë, macja juaj. Unë do të ulem në gjoksin tuaj dhe do të pretendoj se kjo nuk ju bezdis.

kafshët shtëpiake (11)

“Ekipi im i alienëve duke marrë një transmetim nga ‘Mothership’.”

kafshët shtëpiake (15)

Të shoh nga kudo.

kafshët shtëpiake (19)

© Panorama.al

Te lidhura